Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

Χαλάρωσε, μην το κάνεις - by To Skouliki Tom

Κατά τη διάρκεια ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Interstress, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι το χρόνιο στρες μπορεί να αποβεί θανατηφόρο.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το στρες είναι ένα φυσικό φαινόμενο που προετοιμάζει τον άνθρωπο να δώσει μάχη με το κακό ή να αντιμετωπίσει μια απειλή, οπότε αν στις επόμενες εκλογές νιώσεις ένα σφίξιμο στο στομάχι λίγο πριν ρίξεις το φάκελο στην κάλπη, να ξέρεις ότι έχεις ψηφίσει μαλακία.

Οι επιστήμονες λένε ότι το οξύ στρες προκαλείται από πράγματα που συμβαίνουν ξαφνικά, όπως όταν σε χτυπήσει νταλίκα ενώ διασχίζεις ανέμελος την Κηφισίας, σε αντίθεση με το χρόνιο στρες που ο άνθρωπος το συνηθίζει, όμως μπορεί να αποβεί θανατηφόρο, οπότε συμπεραίνουμε ότι μπορεί να τη σκαπουλάρεις από τη νταλίκα, αλλά δύσκολα θα αποφύγεις το θάνατο από τον μαλάκα εργοδότη σου.

Ο επικεφαλής του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΠΑ - που δε ξέρω τί στο διάολο είναι και βαριέμαι να ψάξω - τόνισε ότι το χρόνιο στρες μπορεί να οδηγήσει στη βία, οπότε τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής πρέπει να είναι πολύ αγχωμένα ενώ μαχαιρώνουν, αλλά μπορεί να οδηγήσει και στην αυτοκτονία, αν και δεν έχουμε καμία πληροφορία για χρυσαυγίτη που αυτοκτόνησε, αφού ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει καταδικάσει τη βία κατά του εαυτού τους.

Βέβαια, ο επικεφαλής τόνισε επίσης ότι το χρόνιο στρες μπορεί να οδηγήσει και σε έμφραγμα κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Αντώνης Σαμαράς, γι' αυτό έχει δώσει σαφείς οδηγίες στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη να στρεσάρει τους συλληφθέντες χρυσαυγίτες μέχρι να πέσουν τάβλα στα κελιά τους, αφού δεν αυτοκτονούν με τίποτα.

Στόχος του Αντώνη Σαμαρά είναι να ξεριζώσει το αγχωμένο ναζιστικό μόρφωμα που μαχαιρώνει αγχωμένους Έλληνες και ξένους και δεν τους αφήνει να αυτοκτονήσουν με την ησυχία τους.

Τέλος, οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι ένας άνθρωπος μπορεί να καταλάβει έναν άλλον άνθρωπο αποκλειστικά και μόνο από τις κινήσεις του, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον εαυτό του όταν τον βλέπει στο βίντεο, οπότε προτείνουν στους χρυσαυγίτες να κάνουν βιντεοθεραπεία στα κελιά τους κι όταν τους έρχεται η διάθεση να μαχαιρώσουν κάποιον να το κάνουν στον διπλανό τους.

by To Skouliki Tom

(♫ ♪ Χαλάρωσε, μην το κάνεις, όταν θες να μαχαιρώσεις, μην το κάνεις, χαλάρωσε...♪)

Χαλαρώστε και κάντε like στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου