Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

Το ξανθό τσιγγανάκι - by To Skouliki Tom

Από ξανθό αγγελούδι σε μαύρο πρόβατο έχει μετατραπεί η μικρή Μαρία για τα ελληνικά ΜΜΕ, έπειτα απο τον εντοπισμό γυναίκας Ρομά από τη Βουλγαρία που φέρεται ως η βιολογική της μητέρα, αν και οι περισσότεροι Έλληνες τη φαντάζονταν σαν μια δίμετρη γαλανομάτα Σουηδέζα με μεγάλα βυζιά και ξανθό μαλλί μέχρι τον κώλο που της άρπαξαν το παιδί ενώ έκανε βουτιές στη Μύκονο.

Η ελληνική κοινωνία ανακαλύπτει με σοκ ότι όλα τα ξανθά παιδιά δεν είναι αγγελούδια - μπορεί να είναι και γυφτάκια - οπότε μπορούν να διακινούνται ελεύθερα από οικογένεια σε οικογένεια μέχρι να βρουν εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στο τσιγγάνικο ταπεραμέντο τους. 

Γείτονες της οικογένειας από τη Βουλγαρία ισχυρίζονται ότι η μικρή Μαρία πουλήθηκε για 250 ευρώ, ενώ για τη μεταφορά της είχαν κοπεί κι όλα τα νόμιμα παραστατικά. Η μικρή Μαρία διακινήθηκε με θεωρημένο δελτίο αποστολής μέσα σε ένα σακί με πατάτες, αν και μπορεί να είχε και κρεμμύδια κι αυτό εξηγεί τα δάκρυα που έριχναν οι σωτήρες της όταν την περιέλαβαν. 

Η μικρή Μαρία έχει και 10 βιολογικά αδέλφια, κάτι διαβολάκια με κοκκινόξανθα μαλλιά που δε μπορούν να ταξιδέψουν μέσα σε σακιά, γιατί είναι διαμονισμένα και τα σκίζουν, οπότε παραμένουν μαζί με τη βιολογική τους οικογένεια μέχρι να βρεθεί παπάς να τα ξορκίσει.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας ζήτησε από τις βουλγάρικες αρχές να φέρουν με τρόπο στην Τατιάνα Στεφανίδου το γεγονός ότι το ξανθό αγγελούδι είναι τελικά ξανθό τσιγγανάκι, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να της πέσει η μάσκαρα, αν και η κα Στεφανίδου είναι τόσο ρατσίστρια και σιχαμένη που μπορεί να φωνάξει τη μικρή Μαρία στην εκπομπή της για να τη δικάσει μπροστά στο πανελλήνιο.

Βέβαια, εγώ που είμαι μοχθηρό σκουλήκι την είχα δικάσει πρώτος από όλους και πολύ σωστά έλεγα τις προάλλες ότι η μικρή Μαρία είναι μια στυγνή εγκληματίας που έπιασε ομήρους του Έλληνες Αθίγγανους και πρέπει να κατηγορηθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Αναρωτιέμαι πόσο μικρή μπορεί να είναι τώρα η Μαρία με όλα αυτά που έχουν ακουστεί για εκείνη. Άμα τα μάθει, θα ωριμάσει πριν την ώρα της κι όταν βγει απο το νοσοκομείο θα μοιάζει 30 χρονών. 

Αυτό είναι σωστό. Να βγει, να παντρευτεί, να νοικοκυρευτεί μήπως και τη συγχωρέσουμε για το κακό που μας έκανε. Εκτός αν την έχουμε ξεχάσει ως τότε. 

Αλήθεια, τον Παύλο Φύσσα ποιος τον θυμάται;

by To Skouliki Tom

(Aλήτες - Ρουφιάνοι - Δημοσιογράφοι)

Η βιολογική σελίδα της μικρής Μαρίας είναι facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου