Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή είναι Αριστερή - by To Skouliki Tom

Στους Αριστερούς παππούδες του αναφέρθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής με θέμα την άρση της ασυλίας του και πέντε ακόμη συναδέλφων του.

Ο κ. Γερμενής είπε ότι δεν περίμενε ποτέ να τον κατηγορήσουν για ανατροπή του πολιτεύματος κι εσχάτη προδοσία, αφού έχει την ελληνική σημαία στο σαλόνι του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο 
Παπαδόπουλος έκανε το πραξικόπημα κρατώντας τη σημαία της Κόστα Ρίκα στα χέρια, ενώ οι δοσίλογοι Έλληνες που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς επί Κατοχής πρόδιδαν τους συγχωριανούς τους στο όνομα της Δημοκρατίας.

Ο κ. Γερμενής πρόσθεσε πως ό,τι έκανε το έκανε από ενθουσιασμό και πίστη στην ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, αλλά τώρα που αποκαλύφθηκε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία ιδεολογία θα πάει να σβήσει το τατουάζ με τη σβάστικα στην πλάτη και θα βαρέσει στη θέση του το σφυροδρέπανο.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε ότι θυμάται τον παππού του να αγοράζει το Ριζοσπάστη και να τον κρύβει μέσα στο σπίτι για να μην τον βρει ο Γερμενής και τον κάνει στο φούρνο με πατάτες μαζί με τη γιαγιά του, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα και δακρυσμένα τα μάτια τούς παριστάμενους βουλευτές.

Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε την τηλεφωνική παρέμβαση της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο τηλεφωνικό κέντρο της Βουλής που προσκάλεσε το Γιώργο Γερμενή στην εκπομπή της "Πάμε Πακέτο" και του υποσχέθηκε να βρει το χαμένο Ριζοσπάστη του παππού του.

Είναι πραγματικά γελοίο το θέαμα των δήθεν ιδεολόγων αντισυστημικών νεοναζί της Χρυσής Αυγής που μπροστά στο ενδεχόμενο φυλάκισής τους εμφανίζονται τόσο προκλητικά χειρότεροι κι από τους χειρότερους του σάπιου πολιτικού συστήματος που δήθεν πολεμούσαν. 

Τουλάχιστον ο Χίτλερ ήξερε να ζωγραφίζει καλύτερα από τον Παναγιώταρο. Και ήταν και vegetarian.


by To Skouliki Tom

(Βίκυ, δε χρειάζεται να βρεις το χαμένο Ριζοσπάστη. Αγόρασε τον τελευταίο. Έτσι κι αλλιώς, τα ίδια γράφει.)

Πηγαίντε Πακέτο στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου