Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

Μαζί τ' ακούγαμε - by To Skouliki Tom

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Spiegel, η αμερικάνικη πρεσβεία στην Αθήνα ήταν, μαζί με άλλες 80 τοποθεσίες παγκοσμίως, κέντρο παρακολουθήσεων και υποκλοπών για λογαριασμό της NSA και της CIA.

Σχετικά με το θέμα, το State Department σχολίασε ότι είναι πολύ λογικό οι Αμερικάνοι να παρακολουθούν τους Έλληνες εδώ και δεκαετίες, αφού ένας νταβατζής οφείλει να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τί ακριβώς συμβαίνει στο μπουρδέλο που διαχειρίζεται.


Επειδή είμαι υπόγειο σκουλήκι κι έχω διατελέσει μυστικός πράκτορας στο πλευρό όλων των πρωθυπουργών της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, αποφάσισα μαζί με τον One Eyed Bert, που, όπως ξέρετε, είναι άσσος στις παρακολουθήσεις, να αποκαλύψουμε ολόκληρη την αλήθεια πίσω από τις υποκλοπές.

Όπως προκύπτει από άκρως εμπιστευτικές πηγές μας, οι Αμερικάνοι παρακολουθούσαν και την Άνγκελα Μέρκελ, γεγονός που την ενόχλησε ιδιαίτερα, αφού φοβάται μήπως βγει στη φόρα η κρυφή ερωτική σχέση που διατηρεί με τον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Σε μεταξύ τους τηλεφώνημα, ο Μπάρακ Ομπάμα την διαβεβαίωσε ότι δεν ξέρει τίποτα σχετικά με το θέμα, αφού είναι μια μαριονέτα που παριστάνει τον Πρόεδρο και δεν ξέρει τί του γίνεται, αλλά υποψιάζεται ότι ο κ. Πάγκαλος την απατάει συστηματικά με ένα ταψί παστίτσιο στην καθησιά του.

Αυτό έκανε την κα Μέρκελ να βγει εντελώς από τα ρούχα της, με αποτέλεσμα να σταματήσουν αμέσως οι παρακολουθήσεις, αφού υπήρχε κίνδυνος να ενδώσουν οι Αμερικανοί πράκτορες στη γοητεία της και να την ερωτευτούν.

Στον απόηχο των παραπάνω αποκαλύψεων, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, είπε ότι γνωρίζει πως οι Αμερικάνοι τον παρακολουθούσαν όσο ήταν Υπουργός Εξωτερικών, αλλά δεν καταλάβαιναν τί έλεγε, γιατί ήταν συνέχεια μπουκωμένος με φαΐ.

Στη συνέχεια,  ο κ. Πάγκαλος αποκάλυψε πως η ΕΥΠ είχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις πρεσβείες των ΗΠΑ σε Αθήνα και Άγκυρα από μυστικό δορυφόρο που εκτόξευσε στο διάστημα επί των ημερών του. 

Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, μπορεί στη Γη να είμαστε ο περίγελος του πλανήτη, αλλά στο διάστημα είμαστε μεγάλες φίρμες στις βρωμοδουλειές και θα πρέπει να νιώθουμε εθνικά υπερήφανοι.

Όπως ήταν φυσικό, οι δηλώσεις Πάγκαλου ενόχλησαν πάρα πολύ τους Αμερικάνους, γιατί είναι ντροπαλοί και δεν τους αρέσει να τους παρακολουθούν, αλλά θέλουν να έχουν την αποκλειστικότητα στις παρακολουθήσεις των άλλων. 

Oι Αμερικάνοι παρακολουθούν τους πάντες, οι Έλληνες παρακολουθούσαν τους Αμερικάνους και η Μέρκελ θέλει να βάλει τη Γερμανία στη λέσχη των "Πέντε Οφθαλμών" που παρακολουθεί τον υπόλοιπο πλανήτη, αλλά ενοχλείται που παρακολουθείται η ίδια από το 2002. Γενικά είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Μια αγαπημένη οικογένεια. Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα.

Έτσι κι αλλιώς, δε μπορούν να έχουν παράπονο από τους Έλληνες. Οι ελληνικές κυβερνήσεις ανέκαθεν εκτελούσαν τις διαταγές Αμερικάνων και Ευρωπαίων με ανοιχτά πόδια. Σαν υπάκουες πουτάνες. 

by To Skouliki Tom

(Στο πλαίσιο των ερευνών μας, ο Οne Eyed Bert κατάφερε να υποκλέψει από τα αρχεία του κ. Πάγκαλου μια παλιά συνομιλία μεταξύ των Αμερικανών πρέσβεων σε Αθήνα και Άγκυρα. Ιδού:

- Καλημέρα!
- Sabah Iyi! Πώς πάει εκεί;
- Τίποτα, τα 'χουμε βγάλει έξω και τα ξύνουμε.
- Κι εδώ δεν πάμε πίσω. Λάστιχο την έχουμε κάνει.
- Θα μπεις μέσα να σε παίξω μια πασιέντζα;
- Η πασιέντζα παίζεται με έναν ηλίθιε!
- Ναι, έχεις δίκιο. Όσο περισσότερο μένω στην Ελλάδα τόσο χαζεύω. Κανά καλό τηλεφώνημα έπαιξε σήμερα;
- Μπα, νέκρα. Μόνο αυτός ο χοντρόπουστας πήρε τηλέφωνο σε ένα σουβλατζίδικο στην Άγκυρα.
- Στην Άγκυρα; Τόσο μακριά; Λες να είναι πράκτορας ο σουβλατζής; 
- Μπα, δε νομίζω. Παράγγειλε 38 κεμπάπ και 2 λίτρα coca cola διαίτης. Μόλις φύγανε με κούριερ για Αθήνα.
- Ρε το χοντρόπουστα. Πριν 2 ώρες έστειλε την Άνγκελα στου Μπαϊρακτάρη να πάρει 40 σουβλάκια. Τα έφαγε όλα μόνος του.
- Όλο τρώει ο χοντρόπουστας. Ποια είναι η Άνγκελα;
- Ένα γερμανικό ξέκωλο που έχει στο γραφείο για τα θελήματα. Υποψιάζομαι ότι την πηδάει. Την προορίζει για Καγκελάριο Γερμανίας.
- Ώπα, μαλάκα, ξαναπαίρνει! 200 μέτρα λουκούμι πολίτικο και 3 ταψιά μπακλαβά. Μα τον Αλλάχ, θα σκάσει!
- Δεν παθαίνει τίποτα ο χοντρόπουστας. Τις προάλλες τον έπιασα με την κάμερα να μασάει την άκρη του γραφείου του. 
- Motherfuckers, Πάγκαλος εδώ! Εξαφανιστείτε από τη γραμμή μου, αλλιώς θα φάω κι εσάς. Άνγκελα, ζέστανε την πισίνα με τον πατσά. Μου 'ρθε μια λιγούρα.
- (μπιπ)
- (μπιπ)

Λεπτομέρειες για την ερωτική σχέση Μέρκελ - Πάγκαλου θα δημοσιευτούν στο επόμενο βιβλίο του με τίτλο "Έφαγα τη Γη να σ' αναζητάω".)

Περισσότερες υποκλοπές στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου