Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Ο Αντώνης Σαμαράς μας ενώνει - by To Skouliki Tom

Για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής μίλησε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου βρίσκεται, αφού εάν έμενε στην Ελλάδα υπήρχε κίνδυνος να δολοφονηθεί κι αυτός από το παρακράτος που ο ίδιος άφησε ανεξέλεγκτο.

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι δεν έχεις το δικαίωμα να μισείς τον άλλον, να πιστεύεις στη βία, να είσαι ρατσιστής και να προωθείς την ακρότητα, αλλά ξέχασε να ζητήσει συγγνώμη για το μίσος, τη βία, το ρατσισμό και την ακρότητα που προωθεί από τη στιγμή που ανέλαβε Πρωθυπουργός.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι όποιος είναι ρατσιστής θα βρει απέναντί του τους Έλληνες, αλλά μπορεί να τους γράψει στα παλιά του τα παπούτσια, όπως κάνει ο ίδιος και η υπόλοιπη συμμορία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Σαμαράς είπε ότι ως Πρωθυπουργός ενδιαφέρεται για την ενότητα, ενώ όνειρό του είναι να δει φασίστες κι αντιφασίστες σε κοινό αγώνα εναντίον των ναζιστών της Χρυσής Αυγής.

Στο πλαίσιο της ενότητας αυτής κάλεσε όλους τους φασίστες να παραμείνουν ενωμένοι και να επιστρέψουν μαζικά στην αγκαλιά της Νέας Δημοκρατίας που είναι το ίδιο ακροδεξιά με τη Χρυσή Αυγή, αλλά δε μαχαιρώνει Έλληνες και μετανάστες στην ψύχρα. Τους αφήνει να φαγωθούν μεταξύ τους.

Σχετικά με τη σύλληψη των πρωτοπαλίκαρων της Χρυσής Αυγής, σχολίασε ότι ήρθε ο καιρός να εξοφλήσουν το ξέπλυμα που τους έκαναν οι ελληνικές κυβερνήσεις τόσα χρόνια και να ξεπλύνουν τώρα κι αυτοί με τη σειρά τους τα αιματοβαμμένα χέρια του συστήματος που υπηρετούσαν.

Μάλιστα σε μια κρίση ειλικρίνειας, ο κ. Σαμαράς παραδέχτηκε ότι λίγο πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα είχε πει στον Νίκο Μιχαλολιάκο "ε, όχι και 12% η Χρυσή Αυγή", οπότε είναι πολύ πιθανό να βραβευτεί κι αυτός από τον Κάρολο Παπούλια μαζί με την όμορφη Αγγελική που συνέλαβε το Γιώργο Ρουπακιά.

Μιλώντας στο American Jewish Committee ο Πρωθυπουργός υποστήριξε ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι νεοναζί, αλλά άνθρωποι που έχουν πληγεί από την πρωτόγνωρη οικονομική κρίση και την υψηλή ανεργία, διαχωρίζοντάς έτσι τη θέση τους από τους Ναζί που ψήφισαν τον Χίτλερ σε μια περίοδο πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης και υψηλής ανεργίας για τη Γερμανία και εξόντωσαν 11 εκατομμύρια ανθρώπους στο Ολοκαύτωμα.

Από τη μεριά του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι δε θα επιτρέψει σε κανέναν να εξευτελίσει τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς, αφού τους έχει ήδη ξεφτιλίσει όλους εκείνος, ενώ τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, γιατί θέλει να τους απολύσει ο ίδιος.

Τέλος, χαρακτήρισε ανιστόρητη και μικροκομματική την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ να θέτει θέμα εκλογών, εξαιτίας των εξελίξεων, αφού οι εκλογές έχουν αποφασιστεί ήδη, αλλά δε μας το λένε για να μην αποσπαστεί η προσοχή μας από τα νέα μέτρα που περνάνε όσο παρακολουθούμε υπνωτισμένοι το ξερίζωμα του δεξιού άνω άκρου του Αντώνη Σαμαρά.

by To Skouliki Tom

(Το Μάιο, στο άρθρο "Δεν υπάρχει τίποτα πιο βέβαιο από τον Αντώνη Σαμαρά", είχα γράψει ότι κάποια στιγμή θα μιλούσα για τη στενή σχέση της Χρυσής Αυγής με τη Νέα Δημοκρατία. Τελικά με πρόλαβαν οι εξελίξεις. Δεν πειράζει, τώρα θα τα ακούσετε από το Mega.)

Ενωθείτε μαζί μας στη σελίδα facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου