Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Φάε σαν να μην υπάρχει αύριο - by To Skouliki Tom

Σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, η κρίση έχει οδηγήσει σε αύξηση του σωματικού βάρους των Ελλήνων, σε αντίθεση με τα χρόνια πριν την κρίση που όλοι οι Έλληνες ήταν μοντέλα και ξημεροβραδιάζονταν στα γυμναστήρια.  

Η έρευνα αναφέρει ότι οι περισσότεροι φτωχοί είναι χοντροί γιατί σαβουρώνουν όλη τη μέρα φθηνά σκατολοΐδια, οπότε αν έχετε κανά ξερακιανό φίλο που σας κλαίγεται επειδή δεν έχει να φάει και η τράπεζα τού παίρνει το σπίτι, μην τον πιστεύετε. Είναι πλούσιος και σας φλομώνει στο ψέμα.

Χαρακτηριστικά, εκπρόσωποι της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας (ΕΙΕΠ) υποστηρίζουν ότι όλοι αυτοί οι θεόχοντροι παπάδες που κυκλοφορούν με τις προκλητικές κοιλάρες τους στο δρόμο βρίσκονται σε άθλια οικονομική κατάσταση και χρειάζονται τη στήριξη όλων μας, αλλιώς κινδυνεύουν να σκάσουν από το φαΐ.

Βέβαια, για την παχυσαρκία φταίει και το Σύνδρομο Κατοχής που είναι κληρονομικό και κυνηγάει τους Έλληνες από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, το οποίο λέει "φάε σαν να μην υπάρχει αύριο", οπότε τρώμε όλοι σαν πούστηδες αφού δεν υπάρχει ούτε σήμερα.

Μάλιστα, η Ελλάδα κατέχει και τη θλιβερή πρωτιά στην ΕΕ με τα υψηλότερα ποσοστά παιδικής παχυσαρκίας, αφού τα ελληνόπουλα έχουν κόψει το χαβιάρι και το σαφράν και τρέφονται αποκλειστικά με πιτόγυρα και κοκορέτσια.

Σύμφωνα με την έρευνα, ορισμένα ελληνόπουλα είναι τόσο φτωχά και παχουλά που αναγκάζονται να φοράνε τα ρούχα του πατέρα τους, ενώ αν τους κόψεις τις φλέβες, αντί για αίμα, τρέχει σοκολατούχο γάλα. 

Οι ειδικοί προειδοποιούν λέγοντας ότι η σταθερότητα της χώρας βρίσκεται σε κίνδυνο, αφού υπάρχει περίπτωση τα ελληνόπουλα να τα τινάξουν από το πάχος, πριν προλάβουν να ενηλικιωθούν και να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία.

Πάντως, η παχυσαρκία έχει και τα καλά της, αφού θα ξεφύγουμε επιτέλους από το πρότυπο της κοκκαλιάρας ανορεξικής που μας πασάρει τόσα χρόνια η τηλεόραση και θα επιστρέψουμε στο αναγεννησιακό μοντέλο ομορφιάς, όταν όλες οι γυναίκες ήταν βουβάλες και είχαν κάτι βυζιά μέχρι το πάτωμα.

Δεδομένων των ανησυχητικών διαστάσεων που έχει λάβει η παχυσαρκία στην Ελλάδα, η ΕΙΕΠ διοργανώνει και φέτος "Εβδομάδα Παχυσαρκίας", όπου όλοι οι χοντροί θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν άσπρη τρούφα και διαιτητικό γάλα καμηλοπάρδαλης και να συμμετάσχουν σε αγώνες σούμο.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Εγώ πάντως αμφισβητώ τα αποτελέσματα της έρευνας, αφού οι περισσότεροι χοντροί που έχω γνωρίσει μου λένε ότι δε βάζουν μπουκιά στο στόμα τους αλλά παίρνουν βάρος γιατί έχουν πρόβλημα με τον θυροειδή τους. Και σε εσάς το ίδιο λένε ε;)

Χάστε εγγυημένα βάρος στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου