Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Η κρίση σκοτώνει το σεξ - by To Skouliki Tom

Μειωμένη σεξουαλική δραστηριότητα εμφανίζουν οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης, σε αντίθεση με τα χρόνια πριν την κρίση που κυκλοφορούσαν με κατεβασμένα τα παντελόνια και δεν άφηναν ούτε θηλυκή γάτα ακανόνιστη.

Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι οι Έλληνες δεν κουτουπώνονται πολύ γιατί βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας των οικονομικών τους που πάνε κατά διαόλου και δεν τους επιτρέπουν να αγοράζουν τα βιάγκρα με τη σέσουλα και να το παίζουνε γαμίκουλες.

Μπορεί οι Έλληνες να μην κάνουν πια σεξ αλλά παραμένουν πρωτάθλητες στον αυνανισμό, αφού κρίνοντας από τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων, η μαλακία στην Ελλάδα πάει σύννεφο.

Βέβαια, δεν αποκλείεται οι Έλληνες να απάντησαν επίτηδες στην έρευνα ότι δεν κάνουν σεξ για να μην το μάθουν οι Γερμανοί και νομίζουν ότι ξεσκιζόμαστε όλη μέρα αντί να δουλεύουμε σαν τα σκυλιά για να αποπληρώσουμε το χρέος.

Σύμφωνα με την έρευνα, από τότε που μπήκε το Μνημόνιο στη ζωή μας η ερωτική ζωή των δεξιών έχει πάρει την κάτω βόλτα κι αυτό είναι πολύ λογικό, αφού οι περισσότερες Ελληνίδες είναι αντιμνημονιακές και δεν τους κάθονται, ενώ οι μοναδικές μνημονιακές που έχουν απομείνει στην Ελλάδα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και η Σοφία Βούλτεψη, οπότε οι δεξιοί προτιμούν να ευνουχιστούν με κατσαβίδι, παρά να βρεθούν στο ίδιο κρεβάτι μαζί τους.

Αντιθέτως, η ερωτική ζωή των αριστερών παραμένει σχετικά ανεπηρέαστη και οι παρτούζες μεταξύ τους δίνουν και παίρνουν, οπότε πολλοί δεξιοί έχουν παρεισφρήσει στην Αριστερά για να πηδάνε, με αποτέλεσμα το αριστερό κίνημα να πηγαίνει κατά διαόλου και ο ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται πολύ κοντά στην αυτοδυναμία. 

H έρευνα αναφέρει ότι άμεση συνέπεια της μειωμένης σεξουαλικής δραστηριότητας των Ελλήνων είναι η μείωση στις εγκυμοσύνες, αφού τις λίγες φορές που κάνουν σεξ φοράνε τριπλό προφυλακτικό, γιατί φοβούνται μήπως κάνουν κατά λάθος κάνα παιδί κι αναγκαστούν να γίνουν κλέφτες για να το μεγαλώσουν ή παιδοκτόνοι που είναι και η καλύτερη λύση.

Σε κάθε περίπτωση, τα αποτελέσματα της έρευνας κρίνονται πολύ θετικά για τη νοοτροπία των Ελλήνων, αφού πρέπει να είσαι εντελώς ανεύθυνος για να θες να φέρεις ένα παιδί σε αυτή τη χώρα, ενώ αν η κρίση συνεχιστεί για πολλά χρόνια θα γίνει πραγματικότητα και το όνειρο όλων των κομμουνιστών ανθελλήνων, δηλαδή η Ελλάδα να κατοικείται αποκλειστικά από μη Έλληνες.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Εκτός από τους δεξιούς και τους αριστερούς, υπάρχουν και οι απολιτίκ ψηφοφόροι του Ποταμιού. Αυτοί δεν πρέπει να πηδάνε καθόλου οι καημένοι. Περιμένουν τον Σταύρο Θεοδωράκη να βγάλει τις 21 θέσεις του κόμματος για το σεξ. Γι' αυτό έχουν κάνει τη μαλακία εργόχειρο εκεί πέρα.)

(Μιας κι έχω ασχοληθεί και στο παρελθόν με τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων διαβάστε κι αυτό: Η αυτοϊκανοποίηση βλάπτει σοβαρά το σεξ)

Μαθήματα σεξουαλικής συμπεριφοράς στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου