Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

Κάλεσμα συμπαράστασης στον συλληφθέντα Πέτρο Κωστόπουλο

Χθες, 26 Νοεμβρίου 2013, αστυνομικοί της ΓΑΔΑ, συνέλαβαν το fashion icon Πέτρο Κωστόπουλο αφήνοντας ορφανή την παγκόσμιας εμβέλειας εκπομπή "Το Πρωινό Μου" που με λαχτάρα και θέρμη περιμένει κάθε μέρα ο απόδημος ελληνισμός ανά τον πλανήτη.
Ο συλληφθείς μέντορας της ελληνικής showbiz οδηγήθηκε στην εισαγγελία όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για υπερβολική ομορφιά, εξωπραγματικό στυλ, διατάραξη κοινής κακογουστιάς και κατ' επανάληψη επίδειξη σωστής εφαρμογής αντρικής πασμίνας.

Εδώ και 30 χρόνια ο υμνητής της μαζικής αποχαύνωσης Πέτρος Κωστόπουλος υπήρξε ο άνθρωπος που υπό την αιγίδα του Ανδρέα Παπανδρέου κατάφερε να βάλει την Ψωροκώσταινα του ούζου και του μουσακά στον δρόμο για το τούνελ του υψηλού γούστου και της κυριαρχίας του βλαχολάιφσταιλ, τούνελ από το οποίο δε βγήκε ποτέ. Η χθεσινή ενέργεια προφανώς εντάσσεται σε μια πολιτική πάταξης του τελευταίου απόλυτου αρσενικού της χώρας με την κομοδινί απόχρωση στα μαλλιά μιας κυβέρνησης που δείχνει αποφασισμένη να "ξεμπερδεύει" μια και καλή με τους ιλουστρασιόν πρωτεργάτες της ΠΑΣΟΚιάδας.

Η ανοιχτή συνέλευση του Τρίο Μούτζες προχωρεί απόψε σε νυχτερινή πορεία διαμαρτυρίας έξω από τις εγκαταστάσεις της ΙΜΑΚΟ και καλεί τους απλήρωτους εργαζομένους της να αναδείξουν με την παρουσία τους τον καθαρό βλάχο και τραμπούκο Πέτρο που κρύβεται πίσω από τη βιτρίνα και τη χλιδή της Μυκόνου.

Χθες ήταν ο Λάκης. Σήμερα είναι ο Πέτρος. Αύριο μπορεί να είσαι εσύ. Κανένας όμορφος στα χέρια του άσχημου κράτους!
Σε μια εποχή που το καζανάκι του συστήματος μας τραβάει όλους στο βόθρο κάποια σκατά συνεχίζουν να παλεύουν. Με κόπο, ιδρώτα και αίμα αρχίζουν ξανά την ανελικτική τους πορεία. Με τα ίδια μέσα, όπως και τότε. Με τον ίδιο τρόπο όπως στην αρχή. Πατώντας ξανά επί πτωμάτων. Με πυγμή, δύναμη και το θράσος του κατακτητή. Η δίψα για την κορυφή τους κινεί. Petro, keep walking...
Όταν άκουσα πως έκραζαν τον Λάκη δεν έκανα τίποτα. Μετά, είδα πως κάποιοι έκραξαν τον Πέτρο. Δεν έκανα τίποτα. Όταν κράξουν εμένα ποιος θα βρεθεί να με υπερασπιστεί;
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΣΚΑΡΠΙΝΙΑ ! ! !
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΊΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ! ! !
ΤΖΕΝΗ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ...
by The Three Mooges

Η αγωνιστική αφίσα είναι μια ευγενική προσφορά του Wes209

Υπογραφές για τον Πέτρο Μοu στη σελίδα Μou facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου