Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

Καλοκαιρινοί έρωτες - by To Skouliki Tom

Αναμφίβολα, αναπόσπαστο κομμάτι των καλοκαιρινών διακοπών κάθε greek lover που σέβεται τον εαυτό του είναι οι καλοκαιρινοί έρωτες, αφού οι Έλληνες έχουν "σηκωμάρες" ακόμα κι όταν ο Στουρνάρας ανακοινώνει νέα μέτρα, αλλά αυτό μάλλον συμβαίνει επειδή νομίζουν ότι θέλει το καλό τους και θεωρούν ακόμα την ελληνική κυβέρνηση δημοκρατικά εκλεγμένη.

Το κύριο χαρακτηριστικό ενός τέτοιου έρωτα είναι ότι διαρκεί διάστημα μικρότερο ή ίσο των καλοκαιρινών διακοπών, οπότε φέτος που, εξαιτίας της κρίσης, τη βγάλανε όλοι με κάτι διήμερες αποδράσεις στη Σκιάθο και τις Σπέτσες, οι καλοκαιρινοί έρωτες μετατράπηκαν σε ξεπέτες της μιας βραδιάς.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού όταν γνωρίζεις κάποιον μόνο για μερικές ώρες συνήθως βγάζεις τον καλύτερο σου εαυτό, οπότε δεν προλαβαίνει να καταλάβει ότι στην πραγματικότητα είσαι ένα κάθαρμα του κερατά που το ενδιαφέρει μόνο η πάρτη του.

Βέβαια, εγώ με τον One Eyed Bert, που μείναμε βδομάδες ολόκληρες στη Μύκονο, είχαμε την ευκαιρία να ερωτευτούμε δεκάδες αιθέριες υπάρξεις του νησιού και να κάνουμε σεξ με κάτι τελειωμένα μοντέλα της τηλεόρασης, που τελικά μας παρατούσαν, γιατί ανακάλυπταν ότι δεν έχουμε φράγκο, αφού ήταν βιζιτούδες και μας ήθελαν μόνο για τα λεφτά μας.

Το κακό με τους καλοκαιρινούς έρωτες είναι ότι συνήθως στο τέλος σε απογοητεύουν, αφού είναι σχεδόν σίγουρο ότι το τούμπανο, που τα πίνει κάθε μέρα στο ίδιο μαγαζί με σένα και τη φλερτάρεις, είναι καπαρωμένο, ενώ οι μόνες ελεύθερες είναι οι φίλες της που κατά κανόνα είναι μπάζα, οπότε υπάρχει περίπτωση να νομίζεις ότι ανακάλυψες τον έρωτα της ζωής σου, αλλά τελευταία στιγμή να σου ξεφουρνίσει ότι σε 6 μήνες παντρεύεται ή ότι είναι 2 μηνών έγκυος σε δεύτερο παιδί και ήρθε διακοπές για να χαλαρώσει πριν ξεκινήσουν οι ναυτίες και οι εμετοί.

Το καλό με τους καλοκαιρινούς έρωτες είναι ότι μας θυμίζουν τα εφηβικά μας χρόνια που λειτουργούσαμε χωρίς δεύτερες σκέψεις στα γκομενικά και δεν φερόμασταν σαν κομπλεξικοί σκεπτόμενοι το τί θα συμβεί 5 χρόνια μετά, γεγονός που μας έκανε πιο προσιτούς και γεμάτους αυτοπεποίθηση, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι είμαστε έτσι κι αλλιώς όλοι χαλαροί, ενώ οι άντρες κυκλοφορούν όλη τη μέρα ημίγυμνοι και οι γυναίκες τα πετάνε όλα έξω, οπότε είναι σαφώς ευκολότερο να εκτιμήσεις κάποια για την προσωπικότητά της από ότι το χειμώνα που ντυνόμαστε όλοι σαν κρεμμύδια και έχουμε κάτι φάτσες σαν ανάποδα γαμώτο.

Από την άλλη, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που καλοκαιρινές ξεπέτες της μιας βραδιάς εξελίσσονται σε μακροχρόνιες σχέσεις ή γάμους, οπότε βαφτίζονται έρωτες με την πρώτη ματιά, αν κι από το μυαλό του άντρα δε φεύγει ποτέ η σκέψη ότι η γυναίκα τού έκατσε πιο εύκολα κι από λαγουδίνα σε οίστρο, με αποτέλεσμα όταν τσακώνονται να τη λέει πουτάνα με την πρώτη ευκαιρία.

Όπως και να 'χει, οι καλοκαιρινοί έρωτες είναι οι πιο έντονοι και δυνατοί, οπότε αγνοήστε όσα έγραψα παραπάνω και συνεχίστε να ερωτεύεστε σαν έφηβοι. Το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα.

by To Skouliki Tom

(Kαλό χειμώνα! Έτσι για το σπάσιμο.)

Η ερωτική μας σελίδα είναι facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου