Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014

A. Σαμαράς: "Να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας από τους Παλαιστίνιους μετανάστες." - by To Skouliki Tom

Στροφή 180 μοιρών έκανε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς όσον αφορά στη στάση του απέναντι στο Παλαιστινιακό, έπειτα από τα ανησυχητικά στοιχεία που έφερε νωρίς το πρωί στο γραφείο του ο Υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. 

Σύμφωνα με τον κ. Βαρβιτσιώτη, η γενοκτονία των Παλαιστινίων από τους Ισραηλινούς έχει δυσάρεστες συνέπειες για την πατρίδα μας, αφού ορδές μοχθηρών Παλαιστινίων εγκαταλείπουν άρον άρον τη Λωρίδα της Γάζας κι έρχονται με φουσκωτά και αυτοσχέδιες βάρκες στην Ελλάδα, η οποία αναδεικνύεται για ακόμα μια φορά σε μοναδικό παράγοντα σταθερότητας στην ανατολική Μεσόγειο.

Τη στιγμή που Λιβύη, Συρία και Λωρίδα της Γάζας μαστίζονται από τα δεινά του πολέμου, η Ελλάδα, απαλλαγμένη από τα μνημόνια, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δεύτερο Χρυσό Αιώνα, γεγονός που αποτελεί πόλο έλξης για τους Παλαιστίνιους, οι οποίοι σπεύδουν κατά χιλιάδες να χαρούν το ελληνικό καλοκαίρι και να κάνουν τα μπάνια τους στην Ψαρού.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης διαβεβαίωσε τον Πρωθυπουργό πως το Λιμενικό Σώμα καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να θαλασσοπνίξει όσους περισσότερους Παλαιστίνιους πρόσφυγες μπορεί, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που χρησιμοποιούν τα υπόγεια τούνελ της Χαμάς και ξετρυπώνουν μέσα από τους υπονόμους στο κέντρο της Αθήνας σαν τις κατσαρίδες. 

Η αλλαγή στάσης της ελληνικής κυβέρνησης, που μέχρι τώρα συνεργαζόταν άριστα με το Ισραήλ και κρατούσε σιγή ιχθύος για τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττει καθημερινά, επιβεβαίωθηκε στο σημερινό διάγγελμα του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος είπε ότι πρέπει να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας από τους Παλαιστίνιους μετανάστες, αφού οι χρυσαυγίτες δεν είναι αρκετοί για να τους μαχαιρώσουν όλους.

Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι οι άνεργοι στη χώρα μας είναι όσοι κι οι Παλαιστίνιοι μετανάστες, οι οποίοι έρχονται στην αναπτυγμένη Ελλάδα και μας κλέβουν τις δουλειές στα σουβλατζίδικα και τα φανάρια μέσα από τα χέρια μας.

Τις επιφυλάξεις του σχετικά με την ευτυχή κατάληξη αυτής της τραγωδίας που βιώνει εδώ και μερικές μέρες η πατρίδα μας εξέφρασε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος χαρακτήρισε τους Παλαιστίνιους ως μετανάστες τραγικής ποιότητας που μας χαλάνε το summer mood και δε μας αφήνουν να απολαύσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές στην πόλη.

Καταλήγοντας στο διάγγελμά του, ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι από σήμερα οι Παλαιστίνιοι έχουν την αμέριστη συμπαράσταση της Ελλάδας, ώστε να κερδίσουν πίσω την κακάσχημη πατρίδα τους και να σταματήσουν να έρχονται στην πανέμορφη χώρα μας, ενώ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει ήδη στείλει στη Λωρίδα της Γάζας τον πανίσχυρο ελληνικό στρατό που σχεδιάζει να κατακτήσει ολόκληρο το Ισραήλ και να πάρει φαλάγγι τους Ισραηλινούς μέχρι τον Τίγρη και τον Ευφράτη.

ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Απολογισμός στη Γάζα μέχρι και την Κυριακή 3 Αυγούστου: 27 μέρες στρατιωτικών επιχειρήσεων, 1800 Παλαιστίνιοι νεκροί, 9400 Παλαιστίνιοι τραυματίες. 64 νεκροί από την πλευρά του Ισραήλ. Και μιλάμε ακόμα για πόλεμο;)

Καταταχτείτε στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου