Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Όταν ψέκασαν τον Γιάννη - by To Skouliki Tom

Τελειωμό φαίνεται να μην έχει το σίριαλ που ξεκίνησε χθες όταν ακροδεξιά ιστοσελίδα εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Γιάννη Αντετοκούνμπο εξαιτίας μια φανέλας που φορούσε στο All Star Game του ΝΒΑ, η οποία έγραφε “Greek Freak Nation”.

Αμέσως κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η παραπάνω φωτογραφία που αποδεικνύει την αγάπη του Γιάννη για την Ελλάδα, φέρνοντας τελικά απρόσμενα αποτελέσματα, αφού παρερμηνεύτηκε από μοχθηρή σελίδα αντιφασιστών στο facebook ως ύμνος στο success story του Αντώνη Σαμαρά.

H σελίδα κατηγόρησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για προκλητική ακροδεξιά συμπεριφορά που δε συνάδει με τη νιγηριανή καταγωγή του, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι η ίδια κυβέρνηση που τώρα στηρίζει ο Γιάννης τού αρνιόταν την ελληνική υπηκοότητα μέχρι να γίνει γνωστό ότι θα πάρει μέρος στο draft τουΝΒΑ.

Μάλιστα, οι απειλές έφτασαν σε τέτοιο σημείο που οι τυφλοί αντιφασίστες ζήτησαν από τον Γιάννη να σταματήσει να κρύβεται πίσω από την ιδιότητα του μπασκετμπολίστα στο ΝΒΑ, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να κατέβει στις ερχόμενες εκλογές με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών.

Τελικά, μετά από παρέμβαση του ίδιου του Ζούκερμπεργκ που έχει πάρει εδώ και καιρό εντολή Σαμαρά να ρίχνει τη μία αντιφασιστική σελίδα μετά την άλλη, η εν λόγω σελίδα αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.

Η ανακοίνωση: Μετά το σάλο που προκάλεσε μια ανάρτησή μας για τον αθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο είμαστε εδώ για να πούμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και το facebook. Έχουμε κατεβάσει την ανάρτηση και θέλουμε να δηλώσουμε ότι 1) έγινε εσκεμμένα 2) πίσω από την ανάρτηση υποβόσκει υπέρμετρη ειρωνεία για τη νοητική στέρηση που κυριαρχεί στα φασισταριά που μολύνουν το διαδίκτυο και 3) όλο αυτό ήταν για να δείξουμε ότι η γκαιμπελική προπαγάνδα που κατασκευάζει κάθε είδους ψέμα εναντίον των μεταναστών και θρέφει το ρατσισμό και το φασισμό οδηγεί στη στοχοποίηση των αδύναμων και φτωχών κοινωνικών ομάδων που προσπαθούν να ζήσουν τη ζωή τους με αξιοπρέπεια μέσα ένα εχθρικό περιβάλλον όπως το ελληνικό που τους αντιμετωπίζει ως μιάσματα.
 
by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Η βρωμο-ιστοσελίδα που έγραψε  αυτές τις χυδαιότητες για τον Γιάννη λέγεται Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων. Έχει και δελτίο πρόγνωσης αεροψεκασμών. Μπείτε να γελάσετε.)

Αν δε γελάσετε με το φασιστοσάιτ μπείτε στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου