Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Άγρια Δύση - by To Skouliki Tom

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας προανήγγειλε χθες από τη ΓΑΔΑ την επικήρυξη του Χριστόδουλου Ξηρού, του Darth Vader και άλλων εχθρών του γαλαξία μας με 4.000.000 ευρώ.

Η επίσημη επικήρυξη θα γίνει στο saloon της πόλης παρουσία του Λούκυ Λουκ και του Λουκάνικου ντυμένου Ραν Ταν Πλαν, ενώ ο Γιώργος Καμίνης θα ντύνει με πλεκτά τους πρόθυμους Έλληνες ρουφιάνους που θα φέρνουν κάποια πληροφορία για τη συμμορία των Ντάλτον.

Εκτός από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί αύριο με την Όλγα Τρέμη και τον Γιάννη Πρετεντέρη για να τους συγχαρεί για τις τεράστιες επιτυχίες που έχουν σημειώσει σε σημαντικά θέματα, όπως η τρομοκρατία των πολιτών από τα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές τους.

Η επικήρυξη έχει ήδη προσελκύσει πλήθος χορηγών με πρώτο τον ΟΠΑΠ που προσφέρει τζακποτ 3 εκατομμυρίων για κάθε εβδομάδα που περνάει χωρίς να συλληφθεί ο Ξηρός.

Μιλώντας από το ελληνογερμανικό φόρουμ, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι η αστυνομία συλλαμβάνει τους τρομοκράτες αλλά το σαθρό σύστημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τους αφήνει ελεύθερους κι αυτό είναι πολύ σωστό, αφού αφενός ο ΣΥΡΙΖΑ κοντεύει να μας πείσει ότι έχει κυβερνήσει, αφετέρου το ανθρωποκυνηγητό θα δώσει λίγο χρώμα στη ζωή μας που έχει καταντήσει πιο μαύρη κι από τον Μιχαλολιάκο.

Από την άλλη, άμεση ήταν η απάντηση του Χριστόδουλου Ξηρού στην επικήρυξη που εκδόθηκε στο όνομά του με ένα στάτους-φωτιά που έφτασε στη σπηλιά μας και θα δημοσιεύσει ο One Eyed Bert εντός της ημέρας.

Μείνετε συντονισμένοι.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Εγώ πάντως αν ήμουν ο Ξηρός θα έδινα πληροφορίες για τον εαυτό μου, θα τσέπωνα τα 4 μύρια και θα την περνούσα ζωή και κότα μέσα στη φυλακή. Μόνο η φτώχεια θέλει επανάσταση.)

Καταδώστε τον Ξηρό στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου