Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

Πορνοκρισία - by Leia Organa Solo

Πορνοκρισία: Εκ του «λογοκρισία». Ως πορνοκρισία ορίζεται η λογοκρισία στα πορνό που επιβλήθηκε στη Μ. Βρετανία με νόμο.

Ναι, καλά καταλάβατε. Στη Μ. Βρετανία απαγόρεψαν στους παραγωγούς να δημιουργούν τσόντες με συγκεκριμένη θεματολογία. Είναι πλέον παράνομο να γυρίζονται και να διανέμονται ταινίες πορνό που αναφέρονται σε μια σειρά πρακτικών, γνωστών και ως βίτσιων ή fetish. 

Γουστάρεις spanking, fisting ή face sitting; Λυπάμαι, φίλε αναγνώστη. Αν ζεις στη Μ. Βρετανία δεν θα βρεις τσόντα της προκοπής. Είσαι θαυμαστής του BDSM ή της βίαιης διείσδυσης; Απολαμβάνεις το female ejaculation ή το βρώμικο λεξιλόγιο και τα παιχνίδια με διάφορα αντικείμενα; Έχεις φαντασιώσεις που περιλαμβάνουν μαστίγια, χρυσά ντουζ, σφίξιμο του λαιμουδάκου ή ταπείνωση και μένεις στη Μ. Βρετανία; Έχασες πανηγυρικά. 

Όλα αυτά είναι στη λίστα των απαγορευμένων προς καταγραφή και διανομή πρακτικών και δεν θα τα βρεις ούτε στο βρετανικό διαδίκτυο. Τι κι αν φτιάχνεσαι με τις καρώ φουστίτσες και την ακινητοποίηση του «θύματος». Όοοοοοχι αρρωστάκι. Θα καυλώνεις ΜΟΝΟ με ιεραποστολικό σεξ και ρομαντικές κομεντί τύπου Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς. 

Φήμες αναφέρουν πως οι μοναδικές τσόντες που θα κυκλοφορούν ελεύθερες στη Βρετανία θα έχουν σενάριο και ποιότητα εφάμιλα με το Μικρό σπίτι στο λιβάδι και το Λαβ Στόρυ. Οι νομοθέτες θεωρούν πως σκηνές που φαίνεται μια μούτζα στο θολωμένο τζάμι σε στυλ Τιτανικού είναι αρκετές για να μπορέσει ο απλός Βρετανός πολίτης να τραβήξει μια αξιοπρεπή μαλακία. 

Ευτυχώς οι πιο λογικοί διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Κοινοβούλιο αναπαριστώντας πολλά από τα απαγορευμένα βίτσια. Εκατοντάδες άντρες και γυναίκες επιδόθηκαν σε μια αναπαράσταση face sitting χωρίς προηγούμενο. Ελπίδα των διαδηλωτών είναι να σπάσουν και το ρεκόρ Γκίνες τραγουδώντας παράλληλα το Sit on my Face των Monty Python. 

Μπορεί να φαίνεται ασήμαντο - και ίσως είναι - σε κάποιους. Εδώ, όμως, παραθέτω την αποψάρα μου κι αυτή είναι ότι η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ του ελεύθερου πορνό είναι μια μορφή καταπίεσης που έχει στόχο το μοναδικό, ίσως, τομέα που ο άνθρωπος μπορεί να νιώσει έστω και ελάχιστα ελεύθερος. Η πορνοκρισία θίγει συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων με βάση τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. 

Γιατί δεν είναι λίγο, φίλε αναγνώστη, να σου λένε ότι τα γούστα σου είναι κάτι που πρέπει να κρύβεις. Κάτι που δεν κάνει να διαδοθεί γιατί υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήσει κλίμα βίας. Δεν είναι λίγο να προσπαθούν να σου επιβάλλουν με τι θα καυλώνεις και με τι όχι. Δεν είναι λίγο να προσπαθούν να κάνουν κουμάντο σε αυτό που κουβαλάς ανάμεσα στα πόδια σου. 

Σου παραθέτω, φίλε αναγνώστη, τη λίστα με τις απαγορευμένες πρακτικές:

Spanking
Caning
Aggressive whipping
Penetration by any object "associated with violence"
Physical or verbal abuse (regardless of  if consensual)
Urolagnia 
Role-playing as non-adults
Physical restraint
Humiliation
Female ejaculation
Strangulation
Facesitting
Fisting

Θα σου αφήσω και μια ευχή έστω κι αν οι μέρες που επιβάλλουν ευχές δεν έχουν έρθει ακόμα. 

Υγεία, βίτσια, καύλα & επανάσταση.

by Leia Organa Solo

H σελίδα του μπλογκ μας είναι facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου