Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Γούρι 2015 "Το Τρίο Μούτζες"

Kαλησπέρα Μούτζες,

Είδα τη σελίδα σας από ένα post του Σπύρου Γραμμένου. Δεν σας ήξερα ομολογώ και ζητώ συγνώμη για αυτό.

Δεν ξέρω πώς προέκυψε το όνομα σας αλλά μόλις το είδα γέλασα.

Όχι επειδή είναι φανταστικό, πανέξυπνο και υπερτέλειο αλλά επειδή αυτό ακριβώς το όνομα (και στα ελληνικά και στα αγγλικά) έχει το γούρι που σχεδίασα για το 2015 (τρείς-πέντε=δεκαπέντε)
Η σκέψη για τις τρεις μούτζες που θα ξόρκιζαν το κακό για το νέο έτος μου είχε κολλήσει από πριν το καλοκαίρι και η ονομασία "Το Τρίο Μούτζες" μού ήρθε όταν το είχα κατασκευασμένο πλέον στα χέρια μου..

Αλήθεια δεν είχα ακούσει για σάς.
Χαίρομαι όμως πάρα πολύ που υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που σκέφτονται με αυτόν τον αλλόκοτο τρόπο οπότε θα ήθελα να μου πείτε πού θα μπορούσα να σας στείλω 3 από αυτά τα γούρια για να σας ευχηθώ Καλή Χρονιά και γιατί δεν γίνεται να μην έχετε και εσείς ένα τέτοιο.

Γιέι!
Άι αμ νοτ αλλόουν!

Αθηνά Δρακοπούλου

(Αγαπητή κα Δρακοπούλου, είναι προφανές πια ότι τα μεγάλα δημιουργικά πνεύματα συναντώνται. Σκεφτόμαστε να κατοχυρώσουμε το όνομα, οπότε θα λύσουμε τις διαφορές μας στα δικαστήρια, εκτός αν δεχτείτε να πουλάτε τα γούρια μαζί με το λογότυπό μας. Προς το παρόν, λάβαμε τα γούρια, τις κάρτες και τους σελιδοδείκτες που μας στείλατε. Είναι όλα υπέροχα. Τα φοράμε ήδη στο λαιμό μας  - μόνο τα γούρια, όχι τις κάρτες και τους σελιδοδείκτες - για να διώχνουν το κομματικό κακό. Ευχαριστούμε και εσάς και τον Σπύρο Γραμμένο που μας κάνετε γνωστούς στα πέρατα της Οικουμένης.)

Η σελίδα με τις δημιουργίες της κας Δρακοπούλου είναι Athena Drakopoulou-Handicrafts

Το κατάστημα της κας Δρακοπούλου είναι στο Κουκάκι, Βεΐκου 80, τηλ.: 210-9200230


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου